DM i velgørenhed  
   
 

Køb og støt Team Barneleg

 
     
 
     

På mestrenes asfalt

 

PÅ MESTRENES ASFALT

 

Niels Christian Jung & Reimer Bo   

Cykelentusiasterne Niels Christian Jung og Reimer Bo tager dig med fra Mols Bjerge over Toscana til Piemonte og Mallorca på jagt efter den galskab, der efterhånden har grebet flere end 100.000 motionscyklister i Danmark. Undervejs giver en række fremtrædende motionscyklister gode råd.

 

Du kan ikke køre din Toyota ind på Formel 1- stjernernes baner. Du får aldrig lov at sparke kuglen i kassen på Camp Nou, og du kommer næppe nogen sinde til at slå en smuk forhånd på Center Court på Wimbledon-anlægget.

Men som motionscyklist med mod på tilværelsen har du fri adgang til alle cykelsportens største katedraler. Du kan kører op ad Alpe D’Huez eller Mont Ventoux dagen før eller blot få timer efter bjergkongernes nervepirrende dyst. Du kan teste dig selv på VM-ruten og drikke din pause-espresso sammen med sportens største stjerne.

 

Undervejs giver en række fremtrædende motionscyklister gode råd. Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen fortæller om at cykle til Paris på syv dage – i styrtregn og modvind. Bjarne Riis giver for første gang tips specielt til motionister. Brian Holm giver dig et klap på skulderen.

Lars Bom viser vej til sin indre urmand. Ulla Tørnæs fortæller om at gå sukkerkold på Kongeetapen. Anja Fonseca om de tidlige morgener med over 30 km i timen. Og manden, der slog timerekorden, Ole Ritter, ryster på hovedet over motionisternes uforsigtighed.

 

På mestrenes asfalt er en hyldest til en sport, hvor alle samfundslag mødes i et stort fællesskab af humor, fart og galskab.

 

Fakta om bogen                                                                                           

Titel: På mestrenes asfalt  

Forfatter: Niels Christian Jung og Reimer Bo  

Omfang: 304 sider                                                                                         

Pris: 349,95 kr.

                                                                                                                          

Bestil bogen her ved at sende en mail til tim@teambarneleg.dk

 

 

     
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


     
     

 

 

   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
  Copyright Team Barneleg  |  Copyright fotos: Tim Kildeborg Jensen

WEBSITE SPONSOR : TEGNESTUEN1.DK  |  UPTIME IT