DM i velgørenhed  
   
 

Nyhedsarkiv

 
     
 

NYHEDSARKIV

 

Fredag 07.10.2011 09.00Tilbage
Det gamle Egeskov Slot sammen med det nye Team Barneleg

PRESSEMEDDELELSE
Et nyetableret samarbejde med Egeskov Slot giver det Svendborg-baserede cykel- og velgørenhedsprojekt Team Barneleg en ny mulighed for at samle penge ind til H.C. Andersens Børnehospital i Odense. Det vil sige til støtte for de børn, der er indlagt på hospitalet - Danmarks største. Det dækker Region Syddanmark, men har børn fra hele landet indlagt.

Det nye samarbejde mellem Egeskov Slot og Team Barneleg markeres tirsdag den 18. oktober. Den dag inviteres børn og forældre på hospitalet til en dag med mange oplevelser på det smukke, gamle eventyrslot Egeskov ved Kværndrup. Det er første gang, Egeskov Slot holder åbent i efterårsferien.

Børn og forældre hentes ved hospitalet klokken 10 og køres til Egeskov og retur i bus. Både bus og chauffør stilles til rådighed af en af Team Barnelegs sponsorer, ejeren af Vester Skerninge Bilerne, Anders Larsen.

Team Barnelegs samarbejde med Egeskov Slot vil i løbet af næste år byde på nogle meget spændende arrangementer – en række oplevelsesevents for hele familien på Egeskovs Slots område. Navigations- og kommunikationsteknologivirksomheden Garmin Danmark vil være med til at sponsorere, udvikle og realisere disse events.

Flere oplysninger om det nye samarbejde mellem Egeskov Slot og Team Barneleg: Tim K. Jensen, Team Barneleg, telefon: 23 49 60 53 Email: tim@teambarneleg.dk
Henrik Neelmeyer, Egeskov Slot, telefon: 62 27 10 16 Email: hne@egeskov.dk

Team Barneleg er et cykel- og velgørenhedsprojekt i Svendborg. Med nyhedsside, events og geocaching sættes spot på et godt formål og en sund sport. Nogle af de bedste danske cykelryttere støtter Team Barneleg. De indsamlede midler går til støtte for børn, der er indlagt på H.C. Andersens Børnehospital i Odense – langt hjemmefra. Se mere: www.teambarneleg.dk.

 
  Copyright Team Barneleg  |  Copyright fotos: Tim Kildeborg Jensen

WEBSITE SPONSOR : TEGNESTUEN1.DK  |  UPTIME IT