DM i velgørenhed  
   
 

Nyhedsarkiv

 
     
 

NYHEDSARKIV

 

Fredag 30.09.2011 17.09Tilbage
Mads Christensen med fremme i Franco Belge

Ni lykkeriddere, heriblandt Saxo Bank-SunGards Mads Christensen, stak af sted på dagens 154 kilometer lange anden etape mellem byerne, Menin og Poperinge, og udbryderne leverede en stædig indsats i forsøget på at holde et bissende felt stangen, men på sidste omgang på rundstrækningen i målbyen, Poperinge, smeltede grupperne sammen.

Derfor skulle etapen afgøres i en spurt præcist som på gårsdagens indledende etape, og Saxo Bank-SunGard leverede Baden Cooke i en god position til massespurten, hvor han blev sekser. Team Sky's Chris Sutton var hurtigste mand på målstregen. ”Det var rigtig godt at se Mads (Christensen) fremme i et forsøg helt forrest i feltet. Vi fulgte planen og havde altså en mand med fremme i dagens udbrud, men uheldigvis fik de aldrig lov at få ret meget hul til feltet, som hentede dem ind igen før finalen. Ruten favoriserer generelt sprinterne i dette løb, men vi vil blive ved at forsøge at komme af sted og så ellers spare Baden (Cooke) til massespurterne, hvor han også i dag gjorde en god figur. I morgen bliver det stort set ikke anderledes, og forhåbentlig har vi en mand med fremme, mens vi gemmer Baden til finalen”, lød det fra Saxo Bank-SunGards sportsdirektør, Tristan Hoffman.

Saxo Bank-SunGards Mads Christensen var af flere årsager glad for dagens tur i fronten:”Planen for mit vedkommende var at dække udbruddene, og i lotteriet på de store belgiske landeveje fik jeg kabalen til at gå op og komme de rigtige ryttere, hvorefter vi etablerede et hul på omkring tre minutter. Men da var det som om, at feltet gik i panik og ville have os hentet igen, så det blev vi allerede 25 kilometer fra mål. Men det var godt at få bevist overfor mig selv, at jeg er ovenpå igen efter et meget hårdt Spanien Rundt, hvor jeg måtte trækkes med sygdom igennem hele løbet, så det var en personlig sejr at komme igennem etapeløbet. Nu har jeg atter fået blod på tanden, og jeg håber på at kunne være blandt udbryderne igen i morgen”, lød den optimistiske melding fra Saxo Bank-SunGards Mads Christensen.

Robbie McEwen (Radioshack) fører løbet.
Kilde: Saxobanksungard

 
  Copyright Team Barneleg  |  Copyright fotos: Tim Kildeborg Jensen

WEBSITE SPONSOR : TEGNESTUEN1.DK  |  UPTIME IT