Garmin  
   
 

Nyhedsarkiv

 
     
 

NYHEDSARKIV

 

Torsdag 04.08.2011 23.57Tilbage
En weekend i cyklingens, musikkens og børnenes tegn

Der bliver kørt på den store klinge, når Team Barneleg den 13. august blænder op for et brag af et velgørenheds arrangement i centrum af Svendborg.
Fra klokken 13.00 bliver Krøyers Have omdannet til festplads med forskellige boder. Blandt andet gratis zumba og en kändisbar, hvor Nikolaj Koppel, Lisa Lentz, Joachim Knop, håndboldspillerne Lars Krogh Jeppesen, Kasper Nielsen og Jacob Larsen og chefredaktør på Fyns Amts Avis Troels Myhlenberg har sagt ja til at lange fadøl og sodavand over disken for at bakke op om Team Barneleg, en frivillig organisation, der arbejder for at skabe bedre forhold for de indlagte børn på HC. Andersen børnehospital i Odense.
Klokken 14.00 lines der op til gadeløb for en stor del af den danske cykelelite. Blandt de startende er Tour de France-rytteren Jacob Fuglsang fra Leopard/Trek, Alex Rasmussen fra HTC Highroad, brødrene Rasmus og Thomas Guldhammer – samt Kasper Jebjerg, der har en fortid i Svendborg Cykleklub. Inden de slippes fri på ruten: Centrumpladsen – skolegade – Bagergade – Møllergade – Gerritsgade – Centrumpladsen køres der en paraderunde, hvor en stor gruppe sydfynske børn kører med rundt sammen med rytterne. Løbet kommenteres af TV2’s Tour-kommentator Dennis Ritter.
Efter cykelløbet bliver der spillet op på scenen i Krøyers Have. Konferencier Jan Schou præsenterer først Dyr i Drift for det helt unge publikum. Dernæst vil Mikstura indhylle haven i latinamerikanske rytmer inden der er human beat-box-show med Thomas Bense, den lokale rapper UFO og bluesrock i Jimmy Hendrix-style med Henning Kaae Band.
I løbet af eftermiddagen vil der desuden blive bortauktioneret en række effekter til fordel for Team Barneleg. Blandt andet har Jacob Fuglsang doneret en cykeltrøje med sin autograf på.
For det ikke skal være løgn, så tyvstarter Team Barneleg arrangementet allerede om aftenen fredag den 12. klokken 19.30 i Borgerforeningen. Her er der cykel-talkshow med Dennis Ritter som vært. Rolf Sørensen, Bo Hamburger og Jacob Fuglsang har allerede sagt ja til at komme forbi til en snak om Tour de France og de andre store løb. Og meget tyder på, at en sportsdirektør eller to fra nogle af de helt store internationale prof-hold også lægger vejen forbi. Billetter til talkshowet købes i døren – og overskuddet herfra går også ubeskåret til Team Barneleg.
Projekt-koordinator Tim K. Jensen er glad og stolt over det arrangement, der er stablet på benene.
- Jeg synes det er flot, at så mange kendte og ukendte stiller frivilligt op for at bakke op om den gode sag. Nu håber vi bare på godt vejr – og stor tilslutning til cykelløbet og havefesten, så vi for alvor kan gøre en forskel for de syge børn. For det er jo i sidste ende det, som det hele her handler om,
siger Tim K. Jensen.
Yderligere oplysninger om Team Barnelegs store arrangement i Svendborg:
Kontakt Tim K. Jensen på telefon 23 49 60 53

 
  Copyright Team Barneleg  |  Copyright fotos: Tim Kildeborg Jensen

WEBSITE SPONSOR : TEGNESTUEN1.DK  |  UPTIME IT