Garmin  
   
 

Nyhedsarkiv

 
     
 

NYHEDSARKIV

 

Mandag 22.11.2010 22.39Tilbage
PRESSEMEDDELELSE | Team Barneleg - sundhed flytter bjerge

Et døgn for syge børn: Stjernebesat marathon-spinning i Vestergade 42, Svendborg.
17 december går det løs – for første gang sætter VIP-cykelryttere som Rolf Sørensen, Bo Hamburger, Alex Rasmussen, Kasper Jebjerg, Jakob Fuglsang og Rasmus Guldhammer sig i sadlen for det svendborgensiske cykelhold og velgørenhedsprojekt Team Barneleg. Holdet, der er stiftet af bl.a. Tim Kildeborg Jensen fra Svendborg, har gennem det seneste år arbejdet hårdt for at få arrangementet på plads og varmet godt op under lokale cykelkræfter, sponsorer, men altså også de internationale stjerner og andre med passion for cykelsporten.

Formålet er ganske klart: At cykle hårdt og hurtigt – men mere end det: Samle penge ind og gøre en forskel for børn, der har brug for opmuntring og støtte i sygehushverdagen.

Overskuddet fra arrangementet går til H.C. Andersen Børnehospital i Odense og bliver ikke det sidste, tværtimod: Der er planlagt gadeløb og rockkoncert i august 2011,men cykelholdet bruger også det klassiske La Marmotte-cykelløb i De franske Alper i juli 2011 til at gøre opmærksom på holdet og det gode formål.’Det er en særlig fornøjelse at få lov at hjælpe de børn, som måske er indlagt langt væk hjemmefra for at blive raske. Det formål giver os ekstra energi og er en virkelig god grund til at knokle de mange træningstimer frem mod La Marmotte’, fortæller Tim Kildeborg Jensen, billedjournalist og dedikeret cykelentusiast.

FAKTA:
Team Barneleg er stiftet i 2010 og består af lokale amatørryttere.
VIP-ryttere inviteres med til sponsorarrangementerne for at give opmærksomhed. Team Barneleg har ikke haft svært ved at overtale de professionelle ryttere til at lægge kræfterne i for det gode formål:
VIP-rytterne er Rolf Sørensen, Bo Hamburger, Jakob Fuglsang,
Rasmus Guldhammer,
Kasper Jebjerg, Michael Tronborg, Christian Jersild Jensen, Alex Rasmussen, Brian Holm, Michael Mørkøv, Martin Mortensen, Allan Johansen, Thomas Guldhammer, Rasmus Jersild Jensen, Jens Veggerby og Matti Breschel. Henrik Byager
og Dennis Ritter støtter også holdet.

KONTAKT:
www.teambarneleg.dk og tim@teambarneleg.dk

 
  Copyright Team Barneleg  |  Copyright fotos: Tim Kildeborg Jensen

WEBSITE SPONSOR : TEGNESTUEN1.DK  |  UPTIME IT