DM i velgørenhed  
   
 

Nyhedsarkiv

 
     
 

NYHEDSARKIV

 

Tirsdag 23.11.2010 22.22Tilbage
24 timer for H.C. Andersen Børnehospitalet

OP TIL JUL er det ekstra nærliggende at tænke på dem, der har brug for hjælp, støtte og opmuntring. F.eks. de børn, der er indlagt på H.C. Andersen Børnehospitalet i Odense.
Derfor træder Team Barneleg igennem i pedalerne i 24 timer – fra d 17. december kl.15 og et døgn frem. Den 24 timer lange marathon spinning foregår i Dansk Fitness Vestergade 42 i Svendborg og overskuddet fra arrangementet går selvfølgelig ubeskåret til H.C. Andersen Børnehospitalet under OUH.
En række tidligere og nuværende topryttere deltager - bl.a. Rolf Sørensen, Bo Hamburger, Jakob Fuglsang, Rasmus Guldhammer, Kasper Jebjerg, Michael Tronborg, Christian Jersild Jensen, Alex Rasmussen, men også folk med ekstra passion for cykelsporten som Dennis Ritter, Rasmus Jersild Jensen, Henrik Byager og mange, mange flere deltager i 24 timers-seancen.

Kig ind, giv dit bidrag og støtte til rytterne og børnene på hospitalet til en festlig, svedig og på alle måder velgørende marathonspinning i Dansk Fitness fra kl. 15 d. 17. december 2010.

 
  Copyright Team Barneleg  |  Copyright fotos: Tim Kildeborg Jensen

WEBSITE SPONSOR : TEGNESTUEN1.DK  |  UPTIME IT