Garmin  
   
 

Mål

 
     
 

Mere end bare en cykeldrøm

 


La MarmotteFor alle ikke-professionelle ryttere i Team Barneleg er det en grænseoverskridende udfordring at træne op til enbjergetape i alperne på 174 kilometer. For ikke at tale om det at gennemføre de stejle stigninger og de halsbrækkende nedkørsler uanset hedebølge eller styrtregn.

Det kræver mod, vilje og teamspirit.

For os handler det ikke om at vinde individuelt. Sejren ligger i at gennemføre som hold. Med sammenhold.

 

I Team Barneleg har vi givet udfordringerne en ny dimension ved at koble indsatsen på et støtteprojekt for de indlagte børn på H.C. Andersen Børnehospital i Odense. Vi har besøgt dem. Vi ved, de bliver behandlet godt, men vi tror på at leg og godt humør letter opholdet og fremmer sundheden. Det er her vi ønsker at gøre en forskel.

 

Hvert år vil vi samle penge ind ved spektakulære særarrangementer i Team Barnelegs hjemby, Svendborg. Professionelle VIP-ryttere træder til, det samme gør velvillige sponsorer, og hvis tilskuere også vil give en håndsrækning, kan vi samle penge ind til at købe spil, tv eller oplevelser til børnene på H.C. Andersens Børnehospital.

 

Det er en særlig fornøjelse at få lov at hjælpe de børn, som til tider må ligge fjernt fra deres far og mor for at blive raske. Det formål giver os ekstra energi og en kanon god grund til at knokle de mange træningstimer frem mod det klassiske La Marmotte cykelløb i de franske alper. Faktisk er det nærmest umuligt at beskrive i ord, hvor stor glæden er ved at udleve passionen for sporten, når vi ved, at legen er vejen til bedre sundhed.

 

 

La Marmotte

 
   

 
  Copyright Team Barneleg  |  Copyright fotos: Tim Kildeborg Jensen

WEBSITE SPONSOR : TEGNESTUEN1.DK  |  UPTIME IT